چمبر چیست؟

تاریخچه مختصر چمبر

چمبر چیست؟

تاریخچه مختصر چمبر

چمبر چیست؟

برای عضویت در قسمت مقالات آرمینکو عدد 1970 و برای عضویت در خبرنامه عدد 1 را به شماره 02188832000 پیامک نمایید.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
بایگانی
نویسندگان
پیوندها

چمبر حرارتی و برودتی (Thermal Testing Chamber) 

چمبر حرارتی و برودتی به محفظه ای اطلاق می شود که امکان انجام آزمون را در بازه های دمایی سرد و گرم داشته باشد.  

به عبارتی دیگر و به زبانی ساده تر، این نوع چمبر، آون و فریزر را تواماً در یک محفظه دارد.

از این دستگاه برای انجام آزمون های مختلف در زمینه های متفاوت استفاده می شود.کارایی این چمبر  تماماً به استاندارد تعریف شده ی صنایع  بستگی دارد که این استاندارد ها نیز با توجه به نوع قطعه یا نمونه ای که قرار است تست شود تعریف شده اند.

بازه ی دمایی رایج برای این دستگاه، در دمای سرد از دمای محیط الی 40-، 60- و 80- درجه سانتی گراد و در دمای گرم از دمای محیط الی 120+، 160+ و 180+ درجه سانتی گراد می باشد.

پارامتر مهم دیگر در این دستگاه و در تمام دستگاه های آزمایشگاهی، دقت است.

منظور از دقت در این دستگاه ها، دقت یکنواختی و پایداری دما است.پارامتری که می تواند از 0/5± تا 5± درجه سانتی گراد بسته به نوع استفاده و استاندارد، متفاوت باشد.

چمبر های حرارتی و برودتی در صنایع مختلفی مانند برق، مخابرات، خودرو و قطعات آن، الکترونیک و ... جهت تست نمونه های به کار گرفته شده در این این صنایع و همچنین بررسی دوام و مقاومت آن ها مورد استفاده قرار می گیرند.

چه پارامتر هایی برای شما به عنوان یک مشتری در تهیه ی چمبر های سرد و گرم حائز اهمیت است؟

بارز ترین نکته این می باشد که چمبر سرد و گرم را جهت انجام چه نوع تستی و درچه صنعتی می خواهید استفاده کنید.

پس دامنه کاربرد این دستگاه و هم چنین آگاهی از رنج دمایی مورد نیاز و استاندارد تعریف شده جهت انجام آزمون مورد نظر خود، بازه ی انتخاب شما را محدودتر کرده و  باعث می شود، دستگاهی را تهیه کنید که کاملاً  با موارد یاد شده مطابقت داشته باشد.

آرمینکو همیشه تاکید شدیدی بر روی انجام آزمون کالیبراسیون هنگام خرید دستگاه و حتی انجام آن، در طول دوره ی استفاده از دستگاه، را دارد؛ تا همواره انجام آزمون ها  با دقت بالاتر و صحت بیشتری انجام شوند.

به طور خلاصه اگر قصد تهیه چمبر سرد و گرم داشتید، حتماً موارد زیر را بررسی و نهایی نمایید:

1- قطعه مورد آزمایش و در نتیجه ابعاد درخواستی

2- استاندارد مورد آزمایش و در نتیجه نحوه ی انجام آزمون و استخراج محدوده دمایی و دقت مورد نظر

3- انجام کالیبراسیون هنگام خرید دستگاه و سپس بازدید های دوره ای در قالب کالیبراسیون های مجدد و یا بازبینی

  • آرمین کو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی