فریزر آزمایشگاهی (Ultra Low Temperature Freezer or Laboratory Freezer)
قطعاً هر شخصی که در حال خواندن این مطلب است، به بهانه های مختلف درب فریزر خانه خود را باز کرده؛ حال آن بهانه می تواند بیرون آوردن گوشت و سبزیجات یخ زده برای پختن یک شام لذیذ باشد و یا برداشتن و میل نمودن یک بستنی آن هم در گرمای تابستان.
پس بدون شک مفهوم فریزر و یا یک محفظه سرد که با باز نمودن درب آن هوای سرد داخل محفظه بیرون می آید، آشکار است.
فریزرهای آزمایشگاهی نوع دیگری از فریزر ها هستند که مصارف پزشکی، آزمایشگاهی و در مواردی، صنعتی دارند.
از این نوع فریزر ها در آزمایشگاه ها و بیمارستان ها جهت نگه داری مشتقات خون، احشام بدن و ... استفاده می شود.هم چنین در صنعت بسیاری از تولید کنندگان قطعات، مطابق استاندارد های آزمایشی خود قطعات تولیدی را در این فریزر ها تست می کنند.
محدوده دمایی فریزر های آزمایشگاهی متداول40- ، 60- و 80- درجه سانتی گراد می باشد
همان طور که قبلاً هم ذکر کردیم؛ پارامتر مهم در تمامی دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی دقت آن ها است.
دقت یکنواختی و پایداری دما پارامترهایی هستند که می توانند بازه ی انتخاب مشتری برای تهیه این دستگاه را محدود تر کنند.
این دقت در فریزر ها می تواند 0/5± ، 2± درجه سانتی گراد و یا استاتیک (بدون دقت قابل پایش) باشد.
نکته ای که همیشه به آن تأکید داشته ایم، آگاهی از استاندارد مورد نیاز جهت تست و یا نگهداری قطعه، محدوده ی دمایی و پیرو آن دقت یکنواختی و پایداری دمای صحیح جهت انجام آزمون و یا حتی نگهداری مواد و قطعات، عاملی است که شما را به عنوان خریدار از خرید نادرست مصون می دارد.
اگر مطالب وبلاگ آرمینکو را دنبال کرده باشید بی شک این جمله را بارها خوانده اید:
آرمینکو تأکید شدیدی بر روی انجام آزمون کالیبراسیون هنگام خرید دستگاه و بازدید های دوره ای در قالب کالیبراسیون های مجدد دارد. میزان اهمیت این امر تا حدی است که خریدار باید هنگام تحویل دستگاه و حتی در طول مدت استفاده از آن، دستگاه را به صورت دوره ای کالیبره کند.
به طور کلی اگر قصد تهیه فریزر آزمایشگاهی را دارید، مشخص کنید:
1- دستگاه را برای چه کاربردی تهیه می نمایید؟
2- استاندارد و دقت دمایی مورد نیازتان چیست؟
3- حجم مورد نظرتان برای این دستگاه چیست؟
4- کالیبراسیون مورد درخواست شما چگونه است؟
- ۰ نظر
- ۰۲ مرداد ۹۶ ، ۱۵:۵۳