چمبر چیست؟

تاریخچه مختصر چمبر

چمبر چیست؟

تاریخچه مختصر چمبر

چمبر چیست؟

برای عضویت در قسمت مقالات آرمینکو عدد 1970 و برای عضویت در خبرنامه عدد 1 را به شماره 02188832000 پیامک نمایید.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
بایگانی
نویسندگان
پیوندها

۱ مطلب در تیر ۱۳۹۶ ثبت شده است

چمبر حرارتی و برودتی (Thermal Testing Chamber) 

چمبر حرارتی و برودتی به محفظه ای اطلاق می شود که امکان انجام آزمون را در بازه های دمایی سرد و گرم داشته باشد.  

به عبارتی دیگر و به زبانی ساده تر، این نوع چمبر، آون و فریزر را تواماً در یک محفظه دارد.

از این دستگاه برای انجام آزمون های مختلف در زمینه های متفاوت استفاده می شود.کارایی این چمبر  تماماً به استاندارد تعریف شده ی صنایع  بستگی دارد که این استاندارد ها نیز با توجه به نوع قطعه یا نمونه ای که قرار است تست شود تعریف شده اند.

بازه ی دمایی رایج برای این دستگاه، در دمای سرد از دمای محیط الی 40-، 60- و 80- درجه سانتی گراد و در دمای گرم از دمای محیط الی 120+، 160+ و 180+ درجه سانتی گراد می باشد.

پارامتر مهم دیگر در این دستگاه و در تمام دستگاه های آزمایشگاهی، دقت است.

منظور از دقت در این دستگاه ها، دقت یکنواختی و پایداری دما است.پارامتری که می تواند از 0/5± تا 5± درجه سانتی گراد بسته به نوع استفاده و استاندارد، متفاوت باشد.

چمبر های حرارتی و برودتی در صنایع مختلفی مانند برق، مخابرات، خودرو و قطعات آن، الکترونیک و ... جهت تست نمونه های به کار گرفته شده در این این صنایع و همچنین بررسی دوام و مقاومت آن ها مورد استفاده قرار می گیرند.

چه پارامتر هایی برای شما به عنوان یک مشتری در تهیه ی چمبر های سرد و گرم حائز اهمیت است؟

بارز ترین نکته این می باشد که چمبر سرد و گرم را جهت انجام چه نوع تستی و درچه صنعتی می خواهید استفاده کنید.

پس دامنه کاربرد این دستگاه و هم چنین آگاهی از رنج دمایی مورد نیاز و استاندارد تعریف شده جهت انجام آزمون مورد نظر خود، بازه ی انتخاب شما را محدودتر کرده و  باعث می شود، دستگاهی را تهیه کنید که کاملاً  با موارد یاد شده مطابقت داشته باشد.

آرمینکو همیشه تاکید شدیدی بر روی انجام آزمون کالیبراسیون هنگام خرید دستگاه و حتی انجام آن، در طول دوره ی استفاده از دستگاه، را دارد؛ تا همواره انجام آزمون ها  با دقت بالاتر و صحت بیشتری انجام شوند.

به طور خلاصه اگر قصد تهیه چمبر سرد و گرم داشتید، حتماً موارد زیر را بررسی و نهایی نمایید:

1- قطعه مورد آزمایش و در نتیجه ابعاد درخواستی

2- استاندارد مورد آزمایش و در نتیجه نحوه ی انجام آزمون و استخراج محدوده دمایی و دقت مورد نظر

3- انجام کالیبراسیون هنگام خرید دستگاه و سپس بازدید های دوره ای در قالب کالیبراسیون های مجدد و یا بازبینی

  • آرمین کو